Badrum i attefallshuset

Hej på er, det var ett tag sedan. Jag beställde precis golv till badrummet i attefallshuset, anledningen att jag gör det så tidigt är att jag beställde en provplatta av det golvet vi ville ha. Med provbiten fick vi med en rabattkod (ja, jag gick på den lätta, jag vet!). Men vi hade ändå bestämt oss för det golvet så vi tänkte att det var lika bra att köra på.

Fick betala 1000kr för 4kvm. Badrummet kommer bli 2.2×1,4 meter så det blir en hel del spill. Men inte så mycket att göra, man måste köpa hela paket. Ni hittar golvet här.

Det är inte ”äkta” marockanskt klinker eftersom mönstret är tryckt och inte målat, tror även att materialet ska vara betong ifall det är äkta marockanskt. Men som sagt, vi beställde hem en provbit och jag tyckte att det kändes OK. Längtar såå mycket tills det är klart. Har sedan jag flyttade hemifrån inte bott någonstans utan plastmatta i badrummet, så det här med helkaklade badrum, framförallt klinker på golvet är lite heligt för mig. Kommer NJUTA så av det när det är färdigt.

34_1_8
701413-01_1_S

2 Comments on “Badrum i attefallshuset

  1. Klokt gjort Jojo, om ni ändå hade bestämt er för det golvet.
    Spillet hade ju blivit detsamma!
    Vackert golv!
    Morfar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *