Attefallshus – roomsketcher

Som ni vet håller vi på att bygga attefallshus uppe på berget. Jag har ritat upp planlösningen i roomsketcher (en gratis online-tjänst). Det roliga är att man även kan ta 3D-bilder på hur det blir när man möblerar det. Men först tänkte jag visa planlösningen:

attefall planlösning

Attefallshusets planlösning

 

Capture

Hallen, där jag ställt ett skoskåp från IKEA, samt vårt vitrinskåp som vi har i stugan idag. Till höger om dörren ser ni även vår skohylla som vi har idag. Så får vi se vad för hängare som passar.

2

Här ser ni hallen från andra hållet, och dörren in till sovrummet. samt en byrå där jag placerat vår TV ovanpå.

sovrum

En kik in i sovrummet, två 60 garderober till vänster, ”kameran” star på en byrå som vi har i stugan idag. Sen tänk er utsikten man har från sängen, hav åt båda hållen. :)

soffa

Soffhörnan. Hyllorna på väggen är sånna som vi redan har i stugan. Soffan är samma sofa som vi har idag.

RoomSketcher Snapshot

Här ser ni det lilla köket på bild. Under fönstret står kylen och frysen som vi har i stugan idag. Vi tänkte lägga en bänksiva på dem så att de fungerar som arbetsplats i köket, men även som matbord om man vill sitta där och äta och titta på havet.

kök

Köket, här har vi taget diskbänk och ugn från köket i stugan. Diskmaskinen är samma som vi har i stugan idag. Kanske att vi får köpa nytt överskåp.

badrum2

Badrummet, toa och dusch i ena sidan..

badrum

Skåp, tvättmaskin, kommod och hyllor i andra sidan

 

Vad säger ni om planlösningen? Jag känner mig nöjd och tror att vi kommer kunna bo här ett tag tillfälligt utan att bli helt galna i alla fall.
Och hur roligt är inte det här programmet? FÖR roligt. Funderar på att rita upp hela huset… Hehe, fast det kommer ta ett tag.

2 Comments on “Attefallshus – roomsketcher

  1. Det blir ju ett fantastiskt fint litet hus! Ni kommer aldrig att vilja flytta ner i det stora huset…
    Förstår att det är roligt att rita upp det och så kunna se hur det blir i 3D! Du är duktig, Jojo!
    Kram från Mormor!

  2. Åh vad kul att få se!! Kommer bli helt galet fint! Gick det inte att bygga loft eller ville ni inte ha det? Ser fram emot att hälsa på! Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *